Voksenleker: Det er leketid----Shenzhen Zhimo Technology Co., Ltd.

2023-07-20

Vibratorer

 

Vibe med meg her. Vibratorer er morsomme for alle, alene eller sammen. Mens markedet er oversvømmet med forskjellige typer, kan du virkelig ikke gå galt med de fleste av dem. Personlig anbefaler vi gjenstander som er oppladbare, fordi hvem virkelig ønsker å lære at de er tomAAA-batterierrett før du får orgasme. Hvis du ønsker å bli litt eventyrlysten og planlegger å ta den med i vannet, sørg for at den er vanntett! Og ikke glem det oljebaserte smøremiddelet. Bortsett fra det er mulighetene virkelig uendelige. Det er trusevibratorer, slikkesimulatorer, dildovibratorer, og ikke glem de klassiske kaninvibratorene. Vibratorer kan være veldig rimelige og er ofte den perfekte introduksjonen til leker for voksne.



Dildoer


Livet kan være et stikk, men det er absolutt bedre med en plastikk (blink). Tuller, liksom. I all spøk til side, dildoer er bare morsomme leker å ha. De kan være ganske kunstneriske å se på, de fleste i dag ligner ikke de kjøttfulle, åndfulle fra 80-talls porno. Det er virkelig en dildo for alle formål, hvorav noen kan ha to formål. Men husk formålet når du leter etter en ny dildo. Er det for vaginal eller anal penetrasjon? Hvilken vinkel føles bra for deg? Ikke sikker? Velg en som er justerbar. Vil du at den skal skyve? Ja, de finnes og de erdeilig! Trenger du en som kan passe inn i en strap-on? Dette er alle ting du bør vurdere når du handler.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy